Δήλος

Άμεση Φόρτιση

amesi_fortisi

Σε αντίθεση με τις συμβατικές τεχνικές, με τις οποίες η φόρτιση των εμφυτευμάτων απαιτεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πραγματοποιηθεί, η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στο Brånemark Osseointegration Center Greece επιτρέπει την άμεση τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και των δοντιών, την ίδια ημέρα.

Έτσι, ο ασθενής μπορεί κυριολεκτικά να έρθει και να φύγει την ίδια μέρα με ένα καινούργιο χαμόγελο. Η πιθανότητα επιτυχίας της συγκεκριμένης τεχνικής φτάνει στο εκπληκτικό 98%, τα δε αποτελέσματα προσδοκάται ότι θα έχουν τεράστια διάρκεια ζωής, καθώς τα εμφυτεύματα αναμένεται ότι θα παραμείνουν στη θέση τους ως το θάνατο του ασθενούς.

Η άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων είναι μια ακίνδυνη διαδικασία και εφαρμόζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, όπως καρδιακά, διαβητικά κ.ά., καθώς δεν έχει  καμία επίπτωση στην υγεία τους.

Χάρη στην εξέλιξη των τεχνολογικών μέσων, το Κέντρο μας μπορεί να προσφέρει την ολοκληρωτική αποκατάσταση μιας φθαρμένης οδοντοστοιχίας και να προσφέρει ένα όμορφο χαμόγελο, μέσα σε λίγες ώρες!